Ochrana osobních údajů

Ochranu vašich soukromých údajů beru vážně. Všechny osobní údaje (e-mailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Dělám vše proto, abych vámi svěřené údaje zabezpečil proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

  • E-mailová adresa
    V případě odběru newsletteru či bonusů ve formě e-booku, videa, webináře apod. zaznamenávám pouze e-mailovou adresu, jméno a příjmení. Poskytnutí údajů je dobrovolné a na základě vyžádání výše uvedené služby pomocí webového formuláře.
  • Další kontakty
    Další osobní údaje typu jméno, e-mail, telefon, adresa a další kontakty zaznamenávám v rámci nákupu (či poptávky) produktů.
  • Využití
    Sesbírané obchodní údaje jsou využívány vždy pouze v přiměřeném rozsahu pro účely analytiky a pro marketingové a obchodní účely.
  • Cookies
    Pro účely analytiky na webových stránkách využívám ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči.
  • Podrobné informace
    Na písemné požádání odešlu informace o tom, jaké údaje o vás na mém webu zaznamenávám.
  • Odhlášení
    Vaše osobní údaje využívám k tomu, abych vás informoval o nabídkách či službách, které poskytuji, případně k další komunikaci v rámci mé obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná. Nemáte-li o tyto informace zájem, můžete mne kontaktovat a kdykoliv se tak od jejich odběru odhlásit.
    V případě e-mailové komunikace tak můžete učinit přímo v e-mailu odhlašovacím proklikem, který naleznete v patičce každého našeho e-mailu.

Není-li vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat provozovatele webu bezPOUČEK.cz: Ing. Jiřího Najmana

Podrobné informace z ÚOOÚ k dispozici na webu.